Over ons

Sinds 1974 zijn wij als bakkerij actief in Hardinxveld Giessendam. Als warme bakker hebben wij aandacht voor een hoge kwaliteit van onze producten. Wij leveren een ruim assortiment. Sinds 1983 sturen Piet en Wilma Soeteman het team aan. In het bedrijf is ook hun zoon Wim actief. De familie heeft al 6 generaties bakkers voortgebracht. Van oorsprong liggen onze wortels in Oude Tonge. Wij bezitten dus echte bakkers-genen.

Klik hier voor een stukje historie. | Klik hier voor de jubileumkrant.

Dagelijks komt ons broodassortiment vers uit de oven, wij leveren vele soorten zoals bruin, wit, volkoren en diverse meergranen. Ook ons banket wordt dagelijks vers in de bakkerij het banket geproduceerd. Zo'n 50 verschillende soorten gebak en taarten staan voor u klaar! ltijd voor ieder wat wils. De taarten worden ambachtelijk gemaakt. Wij leveren ook foto-/logo-/kinder- of cijfermodel taarten. Dat is een origineel idee om een verjaardag te vieren. Ook ons gebak assortiment is zeer uitgebreid en zelfs voor een high tea leveren wij heerlijke mini gebakje in 'Take Away' verpakking. Kom gerust eens kijken naar alle banket variaties.

Een bakkerij waar het ambacht vanaf straalt.

Al onze producten worden regelmatig beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Zie hier ons certificaat van 2015.


Impressie

Wie zijn wij?


Piet en Wilma Soeteman


Wim, Piet en Pieter Soeteman


Jayden helpt opa Soeteman en papa Wim met koekjes opstapelen

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 21.00 uur
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten


Wist u dat... invriezen van brood nog een ware kunst is?

Brood invriezen moet snel gebeuren omdat tussen de +10 ºC en -10 ºC het proces van oud worden het snelst gaat.

Als bijvoorbeeld de broden in de vriezer strak tegen elkaar staan, kan het heel lang duren (soms wel tien tot twaalf uur) voordat het brood door en door hard is. Al die tijd blijft het brood tussen de +10 ºC en -10 ºC, dus gaat het verouderingsproces heel lang door!

TIP Laat wat ruimte tussen de broden of vries de broden, als je meerdere broden hebt in te vriezen, in etappes in.


  Online bestellen →


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.